Η αγκαλιά που συγκλόνισε και το «ευχαριστώ» του Γιαννάκη στον Γκάλη!

Θα μπορούσαν να γραφθούν χιλιάδες λέξεις, όσες και οι στιγμές που χάρισε στον Άρη, στον κόσμο του στο ελληνικό μπάσκετ. Η βραδιά για τον Νίκο Γκάλη πρόσφερε συγκλονιστικές στιγμές, εικόνες που μόνο αυτός μπορούσε να «γεννήσει», να «τροφοδοτήσει».

Γιατί πολύ απλά είναι ο Γκάλης. Ποιες στιγμές να ξεχωρίσεις; Η αγκαλιά του Νίκου Γκάλη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα δάκρυα που έφυγαν αυθόρμητα από τα πρόσωπα των δυο «ιερών τεράτων» του ελληνικού αθλητισμού συγκλόνισαν! Το αχτύπητο δίδυμο, αυτό που έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλίνεται ξανάσμιξε! Έστω και με γκρίζα μαλλιά στο κεφάλι.

Τα δυο “ιερά τοτέμ” του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ συγκλόνισαν προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στις χιλιάδες του κόσμου που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο, αλλά και σ’ όσους παρακολουθήσαν μέσω της τηλεόρασης.

Ο Γιαννάκης ήταν πραγματικά η «ψυχή» της εκδήλωσης «βουλώνοντας» πολλά στόματα σχετικά με τις σχέσεις του με τον “Νικ”, δείχνοντας μεγαλείο προσωπικότητας! Σε όλο το διήμερο έδωσε το παράδειγμα!

Αίσθηση έκανε η σκηνή που βγήκε ο Νίκος Γκάλης. Ο Γιαννάκης γύρισε προς τους παίκτες της Λιμόζ και τους ζήτησε να κάτσουν σε στάση προσοχής τιμώντας τον μεγάλο άσο! Όπως κι έγινε! Λίγη ώρα, αργότερα, ο Γιαννάκης ζήτησε από την σύζυγο και την κόρη του Γκάλη να βρεθούν δίπλα του, στο παρκέ. Όλοι σαν μια οικογένεια…

Κι όχι μόνο αυτό! Όπως μετέδωσε αθηναϊκό ραδιόφωνο σε μια στιγμή της εκδήλωσης, μακριά από τις κάμερες, ο Γιαννάκης αγκάλιασε (για πολλοστή φορά…) τον Γκάλη και του ψιθύρισε στ’ αυτί: «Νικ, σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ που μεταξύ άλλων με έκανες καλύτερο άνθρωπο»!

Απέραντο μεγαλείο!

 

To Top