Μια υπογραφή… δρόμος η απόσταση Φαμπιάνο – Άρη

Ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας του Άρη βρέθηκε. Ο λόγος για τον Φαμπιάνο Λέισμαν, όπου τις τελευταίες μέρες ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους των κίτρινων, οι οποίοι τον “έψησαν” να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Η άφιξη του Βραζιλιάνου στόπερ στη χώρα μας θα γίνει άμεσα, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο Φαμπιάνο αναμένεται να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη.

Ο 30χρονος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 3 Ιουνίου μετά το “διαζύγιό” του με την τουρκική Ντενίζλισπορ. Οι συζητήσεις με τον Άρη κορυφώθηκαν τις τελευταίες ώρες και μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους των κίτρινων πείστηκε να πει το “ναι”.

Μάλιστα πριν από δύο μέρες, ο Φαμπιάνο βρισκόμενος στο αεροδρόμιο Chapeco της Βραζιλίας είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αποχαιρετώντας τους γονείς του με το εξής μήνυμα: “Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Κάθε στιγμή δίπλα σας είναι μοναδική και ξεχωριστή. Σας αγαπώ”.

Τη φετινή σεζόν έπαιξε στην Ντενίζλισπορ 34 αγώνες έχοντας 2.779 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχει φορέσει τα χρώματα της Μποαβίστα με την οποία μέτρησε 27 συμμετοχές, ενώ στο πρωτάθλημα της χώρας του αγωνίστηκε σε Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Ιντερνασιονάλ και Σαπεκοένσε.

To Top