Θέος: «Η μπάλα τιμωρεί»

Άτυχη, αλλά και κατώτερη από ό,τι άλλες φορές, ήταν η ομάδα Κ-20 κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός Τάσος Θέος, μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε τον Άρη να χάνει με 2-3 στην Σουρωτή.

Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Νίκου Πασσιαλή είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι η μπάλα τιμωρεί και αυτό συνέβη σήμερα. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Όταν προηγηθήκαμε με 1-0, μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ αλλά δεν το κάναμε και ο Ολυμπιακός με δύο στημένες φάσεις πήρε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε πως είχαμε την ψυχολογία να γυρίσουμε το παιχνίδι, πατήσαμε την μπάλα, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να μπούμε μπροστά στο σκορ. Μετά από μια αδράνεια δεχτήκαμε το τρίτο γκολ, σε χρονικό σημείο που δε μας άφησε περιθώρια αντίδρασης. Η ομάδα δεν έφτασε στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει».

Ο κ. Θέος, που πλέον επανέρχεται στα καθήκοντά του ως προπονητής της Κ-17, μίλησε και για το αυριανό ντέρμπι (10:30) της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ: «Την περασμένη Κυριακή είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Για να ξεχαστεί η εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό, χρειαζόμαστε μία νίκη αύριο με καλή απόδοση, που θα μας δώσει την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια».

To Top