Πάλλας: «Λείπει ένας επιθετικός»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Θεόδωρος Πάλλας, μίλησε για την αγωνιστική κρίση της ομάδας του Άρη και την αλλαγή προπονητή.

Σε ερώτηση για το αν συγχωρεί τον Άρη για την ήττα από τον Ολυμπιακό απάντησε μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις»: «Δεν τον συγχωρώ, γιατί δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του».

Για το τι φταίει και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα: Ο Άρης δεν έχει επιθετική ισχύ. Λείπει ένας επιθετικός που θα έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα». 

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μπήκαν δύο γκολ και από τις δύο μεριές χωρίς να υπάρξουν άλλες φάσεις. Η ομάδα χρειάζεται επιθετικές λύσεις».

Για το θέμα του προπονητή, τόνισε: «Για μένα δεν φταίνε οι προπονητές. Για να έχεις την ευκαιρία να κρίνεις σωστά έναν προπονητή πρέπει να περάσουν 2-3 χρόνια. Στην Ελλάδα αν κάνει κάποιος δύο ήττες τον διώχνουν.»

Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του για τη δυσανάλογη πορεία των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αξιόλογη πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα και στο εξωτερικό. Παίζουν μεσοβδόμαδα και αδειάζουν της μπαταρίες τους για το Σαββατοκύριακο, ή το αντίθετο.»

 

 


To Top