Ευχάριστα νέα για τον Μάνιγκολτ: Αποσωληνώθηκε ο παίκτης της ΑΕ Λεμεσού

Μετά από έξι μέρες, ο Κόρεϊ Μάνιγκολτ αποσωληνώθηκε, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υποστηρίξει μόνος του βασικές λειτουργίες. Το ανακοινωθέν της ΑΕ Λεμεσού.

Η ιστορία του Κόρεϊ Μάνιγκολτ έχει συγκλονίσει εδώ και μια βδομάδα άπαντες στην Κύπρο, με τον παίκτη της ΑΕ Λεμεσού να δίνει όλο αυτό το διάστημα σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα πρώτα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του 23χρονου αθλητή έφτασαν το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, με τον κυπριακό σύλλογο να ενημερώνει για το γεγονός πως αποφασίστηκε η αποσωλήνωσή του, δεδομένου ότι έχει πλέον τη δυνατότητα να υποστηρίξει μόνος του βασικές λειτουργίες.

Όπως και να έχει πάντως, ο Κόρεϊ Μάνιγκολτ παραμένει υπό στενή παρακολούθηση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με την ελπίδα πως σύντομα η περιπέτεια που βιώνει θα έχει αίσιο τέλος.

Η σχετική ενημέρωση από την ΑΕ Λεμεσού:

“Τα πρώτα θετικά νέα έρχονται από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αφού σύμφωνα με νέα ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών, ο καλαθοσφαιριστής μας έχει αποσωληνωθεί και ουσιαστικά μπορεί να υποστηρίξει μόνος του βασικές λειτουργίες.

Παρόλα αυτά ο καλαθοσφαιριστής μας εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας”.

To Top