Τσαϊρέλης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλυσιακό και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου με νίκη, στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτριών του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να συνεχίσουν έτσι.

Χαρακτηριστικά ανάφερε: «Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με δύο ήττες. Είναι σημαντικό που είμαστε στη τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις μπορεί να ήμασταν στη δεύτερη. Οι αθλήτριες μου στάθηκαν όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει αμέσως και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα».

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Ηλυσιακού, Νίκος Κωστακόπουλος, τόνισε την προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Είχαμε αρκετά προβλήματα. Μας λείπουν δύο κεντρικές και με δεδομένο ότι παίζαμε στην έδρα του Άρη, νομίζω πήγαμε αρκετά καλά. Ποτέ δεν μπαίνουμε για να χάσουμε αλλά αντικειμενικά η ομάδα του Άρη είναι πιο μπροστά από εμάς. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για την παραμονή. Θα είναι λίγο θρίλερ αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε».

To Top