Ο Όγιος πάτησε Ηράκλειο για τον ΟΦΗ

Ένας Όγιος στην Ελλάδα. Όχι ο Άνχελ Γκιγιέρμο, προπονητής του Άρη και άλλων ελληνικών ομάδων, αλλά ο Μάικλ, μισός Αργεντινός, μισός Αμερικανός, τον οποίο απέκτησε ο ΟΦΗ δανεικό από την Εστουντιάντες της Αργεντινής.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την άφιξή του μέσω Αθηνών, ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκάλυψε ότι ο συμπατριώτης του, σταρ του ΟΦΗ πλέον, Λουτσιάνο Γκαλέτι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το αεροδρόμιο τον παρέλαβε το τζιπ που είχε παραλάβει και τον Γκαλέτι όταν εκείνος είχε αφιχθεί στο Ηράκλειο.

“Προπονούμασταν μαζί επί πέντε μήνες στην Εστουδιάντες και τα λόγια του ήταν αρκετά, ώστε να αποφασίσω να έρθω στο Ηράκλειο και να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα μετά το ατύχημα που είχα. Ξεκινάω από το μηδέν και με μεγάλη προσπάθεια θέλω να κάνω μια καλή σεζόν για να βοηθήσω την ομάδα”, τόνισε ο Όγιος, του οποίου ο δανεισμός -μέχρι το επόμενο καλοκαίρι- από την Εστουδιάντες θα επικυρωθεί αύριο η με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

Πηγή: contra.gr

 

To Top