Νικολαΐδης: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έλεγαν κρατάτε γερά γι’ αυτούς που είναι φυλακή για τον Άλκη και η διοίκηση του ΠΑΟΚ το επέτρεψε» (video)

Με αφορμή την ανακοίνωση της Μπόχουμ για το μπουκάλι στον βοηθό διαιτητή που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα με την Γκλάντμπαχ, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα συμβαίνουν και συνέβαιναν στην Ελλάδα σε αντίστοιχα φαινόμενα, αναφερόμενος στο τελευταίο περιστατικό με μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που σήκωσαν πανό γι’ αυτούς που είναι φυλακή για τον Άλκη με τη διοίκηση της ομάδας να το επιτρέπει.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Τρομερή ανακοίνωση. Δεν έχω σχόλιο, τα είπε όλα η Μπόχουμ. Στη δική μου θητεία, ήμουν εγώ ο ρουφιάνος, δεν ζητούσα άλλους ρουφιάνους, εδώ ζητάνε κι άλλους, “όποιος ξέρει κάτι να μας πει”».

Για τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με την ανακοίνωση της Μπόχουμ και εάν είμαστε στο ίδιο σημείο: «Πλάκα κάνεις, εδώ οι άλλοι έλεγαν, κρατάτε γερά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τους άλλους που είναι μέσα, για τον Άλκη. Ναι, όχι όλοι, αλλά αυτοί που το σήκωσαν και ο ΠΑΟΚ που το ανέχτηκε.

Το πανό ήταν στο κέντρο του γηπέδου, το πήραν το πανό στο ημίχρονο και το βάλαν στη θύρα 4, η διοίκηση του ΠΑΟΚ το άφησε σε όλα το ματς και την άλλη μέρα βγήκε για να το καταγγέλλει.

Μια διοίκηση είναι του ΠΑΟΚ και μια άλλη διοίκηση που μπορείς να βάλεις απέναντι είναι αυτή της Μπόχουμ, η οποία βγάζει αυτή την ανακοίνωση.

Έπιασα το τελευταίο που είναι ο ΠΑΟΚ, γιατί και οι άλλες οι διοικήσεις δεν… Προσπαθούμε να τα πάμε καλά με τους οργανωμένους».

To Top