Πρόσκληση ενδιαφέροντος από τον Ερασιτέχνη

Διαγωνισμό για την αντικατάσταση της υπάρχουσας ενεργειακής πηγής θέρμανσης κάποιων εγκαταστάσεων του «Κλ. Βικελίδης» προκήρυξε ο ΑΣ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» προκηρύσσει διαγωνισμό μέσω κλειστών (σφραγισμένων) προσφορών προκειμένου να αντικατασταθεί η υπάρχουσα ενεργειακή πηγή θέρμανσης (φυσικό αέριο) για την τροφοδοσία των εξής εγκαταστάσεων του «Κλεάνθης Βικελίδης»:

α. Η κολυμβητική δεξαμενή,

β. Τα νερά χρήσης των αποδυτηρίων του γυμναστηρίου και κολυμβητηρίου και

γ. Τα υφιστάμενα fan coils στις σουίτες.

Κριτήριο για την ανάδειξη Αναδόχου είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής και τεχνικής άποψης προσφορά.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν κλειστό (σφραγισμένο) φάκελο προσφοράς μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 12.00. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν περισσότερες από μία εναλλακτικές προτάσεις μέσω διαφορετικών προσφορών (φακέλων).

 

Κάθε φάκελος προσφοράς θα πρέπει να περιλαμβάνει:

α) Αναλυτική τεχνική έκθεση και τεχνική περιγραφή των προτεινόμενων εγκαταστάσεων.

β) Αναλυτική καταγραφή των προτεινόμενων συσκευών και μηχανημάτων συνοδευόμενη από τυχόν πιστοποιητικά τους.

γ) Οικονομική προσφορά.

δ) Αναλυτικούς υπολογισμούς ετήσιου κόστους λειτουργίας συνοδευόμενων από υπολογισμούς απόσβεσης των προτεινόμενων εγκαταστάσεων.

ε) Τρόπο εξόφλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, όπως και για επίσκεψη στους χώρους των υπό μελέτη εγκαταστάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου τηλ. 2310305402, fax 2310305408 στους Γ. Κάρλα 6972321592 , Γ. Πλαγάκο 6977436430″.

To Top