Δύσκολο έργο για τις γυναίκες αύριο κόντρα στον Αθηναϊκό

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΦΕΑ η γυναικεία ομάδα του Άρη δίνει ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι αυτή την φορά στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον νταμπλούχο Ελλάδας Αθηναϊκό, αύριο στις 4 το απόγευμα.

Το έργο του Κώστα Κωτούλη και των κοριτσιών του είναι αρκετά δύσκολο καθώς η ομάδα του Βύρωνα έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο προπονητής του Άρη μίλησε στο PRESSARIS για την αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα ενώ υποστήριξε πως από αυτό το παιχνίδι η ομάδα του έχει να κερδίσει μόνο θετικά. “Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο καθώς και εμείς είμαστε πιο αδύναμοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε την πρώτη αγωνιστική στην ΦΕΑ και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος”, σχολίασε ο κ. Κωτούλης, προσθέτοντας πως “όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Πάντα από ένα επίσημο παιχνίδι πάντα κερδίζεις κάτι”.
Αναφορικά με την δυναμικότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες είπε ότι “ο Αθηναϊκός έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό των τελευταίων ετών ο οποίος μάλιστα είναι και ο κορμός που αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της Εθνικής ομάδας. Το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο και μέσα από τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε θα μπορέσουμε να βγούμε κερδισμένοι. Η ομάδα εβδομάδα με την εβδομάδα θα παίζει καλύτερα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που θα έρθουν τον Νοέμβριο τα οποία θα είναι τα πιο δύσκολα. Η αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ δύσκολη για εμάς αλλά από αυτά τα παιχνίδια μόνο θετικά μπορείς να αποσπάσεις για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σου”.

Χατζηνικολάου: Δεν υποτιμάμε κανέναν

Η παίκτρια του Αθηναϊκού, Όλγα Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη: “Το φετινό πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο σε σχέση με το περσινό, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα όπως ο Άρης. Δεν γνωρίζω ακριβώς πως θα εμφανιστεί ο Άρης μιας και δεν ξέρω αν θα παίξουν ή όχι οι ξένες, αλλά αυτό εμείς δεν πρέπει να το κοιτάμε. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ, να επιβάλλουμε τους κανόνες μας και να κάνουμε το παιχνίδι, ανεξάρτητα με το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλός μας”.

To Top