ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Aπαραίτητη η στήριξη στα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης»”

Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Άρης και ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναφέρει σχετικά: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εν όψει και του σημερινού (Τρίτη 14/1, 19:30) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με την Ξάνθη, υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα των ανωτέρω μπαίνουν στο ταμείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι με την αγορά των προϊόντων, ενισχύουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μ’ αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε το σύλλογό μας, αλλά και τον τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.τ.λ.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση καντινών σε ακτίνα 500 μέτρων από το «Κλεάνθης Βικελίδης»”.

To Top