ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Aποφασίζει ο Παντελίδης, το δίλημμά του για Βόλο…

Η εικόνα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ δεν άφησε ικανοποιημένο τον Σάββα Παντελίδη που πρόκειται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και αν γίνουν εν τέλει αλλαγές, αυτές θα είναι σε πρόσωπα, καθώς η αγωνιστική φιλοσοφία παραμένει η ίδια.

Το δίλημμα του Σάββα Παντελίδη εντοπίζεται περισσότερο στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Άρη το οποίο επηρεάζει ταυτόχρονα και τη θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο.

Ο Έλληνας κόουτς σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ντάνιελ Λάρσον προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να βρει ρυθμό και να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο, προκειμένου να επιστρέψει ο Νικολά Ντιγκινί πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε και να αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Νίκο Μαρτίνες.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί σίγουρα ο Γιάννης Φετφατζίδης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια θα είναι και πάλι βασικοί, καθώς δύσκολα κάποιος εκ των Ντουάρτε ή Μπάσα να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Χουλιάν Κουέστα αναμένεται να επιστρέψει, ενώ μπροστά του θα έχει και πάλι τους Σούντγκρεν-Ροζ-Δεληζήση-Κόρχουτ.

To Top