ΜΠΑΣΚΕΤ

Ban, διακανονισμοί και κοινή λογική…

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να μπει κανείς στο μυαλό του πως σκέφτεται ο κάθε αθλητής ειδικά σε θέματα οικονομικής φύσης, αλλά το να αρνούνται πεισματικά τις προτάσεις της ΚΑΕ Άρης οι τρεις παίκτες που ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει σε διακανονισμούς ώστε να λυθεί το ban, είναι κάτι που δεν έχει και πολύ λογική.

Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θέλει να εισπράξει τα χρήματά του, αυτά που του επιδικάστηκαν από τη FIBA.

Ο Άρης βιώνει τις συνέπειες του απαγορευτικού μεταγραφών, γιατί έφτιαξε ομάδα με περιορισμούς και οι επιλογές δεν αποδείχθηκαν στην πράξη σωστές.

Και οι παίκτες πάντως βιώνουν τις συνέπειες της μη συμφωνίας, διότι δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 18 μήνες που έχουν δικαιωθεί από τη FIBA.

Αν ο Άρης αποφασίσει να πάει και δεύτερη χρονιά με ban, προφανώς και θα μπει και πάλι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά και οι παίκτες θα συνεχίσουν να μην πληρώνονται ούτε ευρώ.

Αν είχαν συμφωνήσει, τουλάχιστον στην αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, είναι βέβαιο ότι σήμερα θα ήταν κερδισμένοι. Είναι κάπως εκτός λογικής να μην θέλουν να εισπράττουν χρήματα και να περιμένουν πότε θα τα πάρουν… μαζεμένα, διότι είναι ήδη 18 μήνες χωρίς ένα ευρώ, ενώ θα μπορούσαν να έχουν εισπράξει ίσως και πάνω από το μισό της οφειλής.

Βέβαια, ο καθένας αποφασίζει για την τσέπη του με την δική του λογική, αλλά των τριών συγκεκριμένων παικτών αυτή η λογική δεν εφάπτεται με την κοινή λογική.

To Top