Ένατη αναβολή στην υπόθεση Ψωμιάδη!

Νέα αναβολή στην υπόθεση Ψωμιάδη… Κατόπιν αιτήματος της πλευράς του κατηγορουμένου περί απουσίας του βασικού του νομικού εκπροσώπου που συμμετέχει και στη δίκη Τσοχατζόπουλου και όχι μόνο, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε τους ισχυρισμούς Ψωμιάδη περί ανάγκης αναβολής, λόγω μη έκδοσης πρωτοβάθμιας απόφασης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Σκοπίων και όχι έφεσης.

Οπως επίσης και για λόγους απουσίας των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και για τον λόγο παραίτησης του δικηγόρου του Χαρίλαου Ψωμιάδη. Έτσι η νέα δίκη ορίστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου μ’ αυτή να είναι η 9η αναβολή στην υπόθεση.

Τι έγινε νωρίτερα στη δίκη

Με παρόντα τον Ντέμη Νικολαΐδη που μαζί με τον Γιώργο Ρόκκα συνιστούν βασικούς μάρτυρες ξεκίνησε η δίκη Ψωμιάδη στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με τον κατηγορούμενο να ζητά αναβολή ισχυριζόμενος πως ο βασικός νομικός του εκπρόσωπος δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Η δίκη ξεκίνησε λίγο μετά της 9.30 πρωί της Πέμπτης (30/9) με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ μαζί με τον Γιώργο Ρόκκα και τον δικηγόρο, Χάρη Οικονομόπουλο να δίνουν το «παρών», ενώ μαζί είναι και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

Στις 9.55π.μ. το δικαστήριο διέκοψε την εκδίκαση, προκειμένου να αποφασίσει για το νέο αίτημα αναβολής που κατέθεσε η πλευρά Ψωμιάδη. Ο πρόεδρος του Εφετείου, βέβαια, αντέδρασε και τους ρώτησε: «Δε νομίζετε πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν οι δίκες, έπειτα από οκτώ αναβολές;». Κάτι διαφορετικό, όμως, δεν έγινε…

Ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν στο εδώλιο, ενώ στην αίθουσα βρισκόταν ο γιος του, Σταύρος και η κόρη του, Χριστίνα. Στο εδώλιο κάθονταν επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου.

πηγή: sentragoal.gr
To Top