ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπεισε ο Καμερουνέζος, «κόπηκε» ο Τραορέ στα Χανιά

Μία ακόμα μεταγραφή μετά από αυτή του Τουγλή «κλείνει» ο ΑΟΧ, υπογράφοντας στυνεργασία με τον 20χρονο επιθετικό Βακενβάι Ρούνεϊ Εβα, ενώ αποχώρησε ο Τραορέ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τις τελευταίες δύο μέρες υποβαλλόταν σε δοκιμή από τον Σάκη Παπαβασιλείου, τον οποίο κατάφερε να πείσει για την αξία του κι έτσι ύστερα από σχετική έγκριση του τεχνικού του ΑΟΧ θα υπογράψει συμβόλαιο. Ο Καμερουνέζος Βακενβάι είναι γεννηθείς τα Χριστούγεννα του 1996.

Από εκεί και πέρα, στα Χανιά βρίσκεται επίσης ο Κριστιάν Κριστόφ που αγωνίζεται ως μέσος με καταγωγή από Ελβετία και Σκόπια. Ο Κριστόφ λαμβάνει μέρος από την Τετάρτη στις προπονήσεις και αναμένεται επίσης να υπογράψει. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Γάλλος Τραορέ που δοκιμάστηκε αλλά δεν έπεισε για τις δυνατότητές του.

Σε ό,τι αφορά τον Εγκόν βρίσκεται καθ’ οδόν για τα Χανιά, στα οποία θα βρίσκεται συγκεκριμένα την Παρασκευή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στην προπόνηση της Παρασκευής θα λάβει μέρος και ο αριστερός μπακ Τουγλής που δανείζεται ο ΑΟΧ από τον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: athlitiko 

To Top