ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

El Dia Αργεντινής: “Στις 18 Οκτωβρίου η Μπόκα κόντρα στον Άρη”

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η Μπόκα Τζούνιορς θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 18 Οκτωβρίου για τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, την ώρα πάντως που δεν υπάρχει η (αναμενόμενη) επίσημη ανακοίνωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Το ματς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Σεπτέμβρη, αλλά οι υποχρεώσεις των “σενέισες” για το Copa Argentina κατέστησαν αδύνατο το ταξίδι.

Από το Μπουένος Άιρες έστειλαν αίτημα μετάθεσης του φιλικού παιχνιδιού, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό. Η ΠΑΕ Άρης έθεσε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 11η ή τη 18η Οκτώβρη, αλλά δεν υπάρχει νεότερη επίσημη ενημέρωση.

Στις αρχές της εβδομάδας τόσο ο Παύλος Μυροφορίδης, όσο και ο επικεφαλής των συνεργατών που διοργανώνουν το φιλικό τόνισαν ότι “το φιλικό θα γίνει 100% και απομένει να ξεκαθαρίσει εάν θα πραγματοποιηθεί στις 11 ή στις 18 Οκτωβρίου, λόγω των αεροπορικών εισιτηρίων της επιστροφής για την αποστολή της Μπόκα”.

Σήμερα, η El Dia της Αργεντινής αναφέρει ότι ο αγώνας θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: “στις 18 Οκτωβρίου (μια εβδομάδα διακοπών για τις εκλογές), μια ομάδα της Μπόκα θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα με επικεφαλής τον Ρολάντο Στσιάβι”.

Σύμφωνα με τον επίσημο Άρη, υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την Μπόκα και απομένει να διευθετηθεί το θέμα των αεροπορικών εισιτηρίων ώστε να ανακοινωθεί εκ νέου η ακριβής ημερομηνία του φιλικού.

To Top