Στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Μίλιτσιτς στον πάγκο του Άρη στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι στέκεται η επίσημη ιστοσελίδα του EuroCup, στην προαναγγελία της για τον αποψινό αγώνα.
Όπως τονίζει, μάλιστα ένα βασικό ζητούμενο για τον νέο προπονητή των κιτρινόμαυρων είναι να αυξηθεί η επιθετική παραγωγικότητά τους.
Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:
“Στη μέση του Α’ ομίλου, η Χάποελ (2-2) στοχεύει να ‘χτίσει’ καλύτερο momentum, με μια επίσκεψη από την ομάδα του Άρη (2-2), που αναζητά μια αλλαγή στην τύχη της. Ο ελληνικός σύλλογος θα έχει νέα ηγεσία, μετά την απόλυση του προπονητή Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, με τον Ιγκόρ Μίλιτσιτς να έχει αναλάβει τα ηνία του. Η πρώτη του προτεραιότητα είναι να ενισχύσει μια επίθεση που δεν πετυχαίνει πολλούς πόντους, η οποία σκόραρε 79 και 59 πόντους σε αυτές τις ήττες”.
Προσθέτει σχετικά με τη μονομαχία του Ελάιζα Μήτρου-Λόνγκ με τον καλύτερο παίκτη της ισραηλινής ομάδας, τον Τζάρεντ Χάρπερ. “Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (12 πόντοι ανά αγώνα) θα παίξει βασικό ρόλο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον ηγέτη της Χάποελ, Τζάρεντ Χάρπερ, ο οποίος προέρχεται από το καλύτερο παιχνίδι του στη σεζόν, αφού σημείωσε 20 πόντους για να κατακτήσει η ομάδα του την άνετη εντός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας επί της Σλασκ”.



