ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

FotbollDirekt: “Ο Σούντγκρεν θα ενταχθεί στις 19 Ιουλίου στον Άρη”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν υπέγραψε για τρία χρόνια στον Άρη κι αναμένεται να επιστρέψει στην Στοκχόλμη προκειμένου να ενταχθεί στην ΑΙΚ, ώστε να διευθετήσει τυπικά ζητήματα που αφορούν τον ίδιο και την Σουηδική ομάδα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επισήμως από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Μένει να διευκρινιστεί επίσης η ακριβής ημερομηνία ενσωμάτωσης του ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει με την ΑΙΚ, ο Άρης άναψε το πράσινο φως για να αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο για το Τσάμπιονς λιγκ και να ενταχθεί στην συνέχεια στην ομάδα. Φυσικά κοινή επιθυμία Άρη και Σούντγκρεν είναι να επισπεύσουν την έναρξη της συνεργασίας και να μην χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Πάντως, σήμερα το Σουηδικό αθλητικό σάιτ FotbollDirekt, υπό την μορφή… αποκάλυψης αναφέρει ότι: “η ΑΙΚ έχασε σίγουρα τον Σούντγκρεν, όχι όμως για το Τσάμπιονς λιγκ”, τονίζοντας στο σχετικό ρεπορτάζ πως: “υπάρχει συμφωνία με τους Έλληνες και ο παίκτης θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από την AIK στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς λιγκ που θα γίνει στις 9-10 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 16-17 Ιουλίου. Η πρώτη του ημέρα, η έναρξη της σύμβασης με τον Άρη, θα αρχίζει να εφαρμόζεται από τις 19 Ιουλίου”.

Αυτά αναφέρει το Σουηδικό δημοσίευμα σχετικά, την ώρα πάντως που θεωρείται βέβαιο, ότι ο Σούντγκρεν θα προσπαθήσει να περιγράψει την θέληση του για να ενταχθεί στον Άρη νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο άρθρο τονίζεται ότι “ο Σούντγκρεν θα αναλάβει τον ρόλο του δεξιού μπακ σ΄ένα σύστημα 4-3-3, μια θέση που θεωρείται ιδανική γι αυτόν, την ξέρει, έχοντας παίξει τον περισσότερο χρόνο πέρσι”.

To Top