ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

fotbolldirekt.se: “Μάλμε: Δεν πωλείται ο Μπρόρσον”!

Η Μάλμε αποφάσισε να απορρίψει κάθε πρόταση, μεταξύ αυτών και του Άρη, και διατηρεί στο ρόστερ της τον Φρανς Μπρόρσον, όπως αναφέρουν στην Σουηδία!

Σύμφωνα με το «fotbolldirekt.se», η Μάλμε πήρε την απόφαση να απορρίψει κάθε πρόταση που έχει στα χέρια της από ενδιαφερόμενες ομάδες, συνεπώς και του Άρη, για τον Φρανς Μπρόρσον.

Η Μάλμε αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, έχοντας μία έξτρα λύση για την άμυνα αφού τα ματς αναμένεται να είναι περισσότερα λόγω και της παρουσίας της σουηδικής ομάδας στους ομίλους του Champions League, όπως αναφέρει το Σουηδικό μέσο.

“Υπάρχει ακόμη κίνδυνος να έρθει προσφορά που είναι πολύ καλή για να πούμε όχι για τον Αχμέτοβιτς κι αυτό σημαίνει για τον Μπρόρσον ότι δεν θα πουληθεί τώρα και θα αποχωρήσει τον χειμώνα εφόσον δεν συμφωνήσουν για ανανέωση της συνεργασίας τους.. Για τον Μπρόρσον υπήρξαν προτάσεις από Γαλλία και Γερμανία, οι οποίες επίσης απορρίφθηκαν”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εφόσον ισχύει το δεδομένο δημοσίευμα και αυτό αποτελεί θέση της Μάλμε ο Άρης θα πρέπει να στρέψει αλλού την προσοχή του για την ενίσχυσή του.

To Top