ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Goal” για Μπεναλουάν: «Στον Άρη για να ξαναβρεί την κανονικότητά του»

Το διεθνές Μέσο “Goal” έκανε αφιέρωμα στην καριέρα του Γιοάν Μπεναλουάν, τις κακές ημέρες σε Φιορεντίνα και Νότινγχαμ Φόρεστ και τη μετακίνηση στον Άρη σε αναζήτηση αγωνιστικού χρόνου ως βασικός.

Η επιθυμία τόσο του Άρη όσο και του Γιοάν Μπεναλουάν, όταν αποδεσμευόταν από τη Νότινγχαμ Φόρεστ, ήταν κοινή: να δοθεί φανέλα βασικού στον Τυνήσιο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έφτασε από τους «8» του Champions League σε μια σεζόν 50 λεπτών, έχασε το κύρος του, στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς, ενώ δε μπόρεσε να στεριώσει ούτε στη Φιορεντίνα, ούτε και στη Νότινγχαμ, χάνοντας ενδιάμεσα και το δικαίωμα να του δοθεί μετάλλιο πρωταθλητή της Premier League με τη Λέστερ.

Το διεθνές αθλητικό μέσο «Goal» πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα στην καριέρα του Τυνήσιου, από τα πρώτα χρόνια στην Ιταλία ως τις δύσκολες πρόσφατες ημέρες, σχολιάζοντας ως εξής τη μετακίνηση του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Η άφιξη της μωβ “αποτυχίας” (σ.σ. αναφορά στο πέρασμα του από τη Φιορεντίνα) στον Άρη είναι κάτι πολύ πρόσφατο, ένα βήμα μακριά από τα μεγάλα φώτα ώστε να ξαναβρεί την κανονικότητά του».

Δείτε ΕΔΩ το εκτενές άρθρο για την πορεία του Μπεναλουάν μέχρι και την άφιξή του στον Άρη.

To Top