ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H αγγελία της χρονιάς από τη Mercedes!

Ο Rosberg αποχώρησε και στη Mercedes αναζητούν τον αντικαταστάτη του μέσω αγγελίας!!!

H καταχώρηση στο επόμενο τεύχος του αγγλικού περιοδικού Autosport που κυκλοφορεί την Παρασκευή 9/12, η Mercedes AMG Petronas βγαίνει στην αγορά εργασίας αναζητώντας  τον ιδανικό διάδοχο   του Nico Rosberg που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Formula 1 λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ από το sport24.gr:

Με χιουμοριστική διάθεση, οι Πρωταθλητές πρωτοτυπούν και βάζουν αγγελία, ναι αγγελία, καλά διαβάσατε, σε ένα από τα κορυφαία περιοδικά του χώρου, προκειμένου να βρουν τον πιλότο που θα πλαισιώσει τον Lewis Hamilton.

Στην αγγελία γίνεται αναφορά στις μεγάλες απαιτήσεις της -περιζήτητης- θέσης, αναλύεται ο ρόλος και τα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες να προσληφθεί, ενώ γίνεται και εκτενής αναφορά στα οφέλη που θα έχει ο εκλεκτός.

«Απαιτούμε το καλύτερο από τους ανθρώπους μας. Γι’ αυτό και προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: γενναιόδωρο μπόνους, ασφάλεια ζωής, ιδιωτική ιατρική κάλυψη, αυτοκίνητο της Mercedes», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όσο για τα προσόντα;

«Ο πετυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι δυνατός και επικοινωνιακός ικανός να: δίνει λεπτομερή στοιχεία για το set-up του αυτοκινήτου, να προσδιορίζει με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των άλλων οδηγών και να επιδεικνύει μεγάλη υπομονή στην επαφή του με τα Μέσα Ενημέρωσης».

Θα εκτιμηθεί δεόντως, σημειώνει η αγγελία, αν ο υποψήφιος είναι κάτοχος της σούπερ λισάνς της FIA – κάτι αντίστοιχο του μεταπτυχιακού δηλαδή…

To Top