ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H (ανάγκη για) ειδική διαχείριση στον… non-stop Μορόν

Ο Λορέν Μορόν, πρώτος σκόρερ του Άρη και σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν μέχρι τώρα, μίλησε πριν 48 ώρες στην ARIS FC TV, κάνοντας τον δικό του απολογισμό και στέλνοντας τα μηνύματα του…

O Ισπανός φορ δεν έκρυψε ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι πρώτος στην κούρσα των σκόρερ… «Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα; Γιατί όχι…», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από δω και πέρα όμως, o 30χρονος Ισπανός, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ικανότητα που διαθέτει, έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι παίζει ουσιαστικά δίχως αντίπαλο στη θέση του, αφού μετά την αποχώρηση του Γκρέι δεν υπάρχει δεύτερος φορ που να έρχεται από πίσω. Έχει αγωνιστεί και στα 15 παιχνίδια του Άρη φέτος, τα 14 μάλιστα βασικός και μόνο στο πρώτο κόντρα στην Αραράτ, είχε έρθει από τον πάγκο όντας ελάχιστες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Με απλά λόγια; Ο Μορόν παίζει χωρίς σταματημό και γι αυτό το τεχνικό τιμ του Άρη προσπαθεί να διαχειριστεί τον Ισπανό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού τουλάχιστον ως τον Γενάρη, δεν έχει άλλη επιλογή.

Είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται μια ειδική διαχείριση στην λογική “προσέχουμε για να έχουμε”, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

To Top