ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H εκτιμώμενη αξία των ρόστερ – Στην 5η θέση ο Άρης (photo)

Η άφιξη στην ΑΕΚ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος κοστολογείται με 8 εκατομμύρια ευρώ από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt, επέτρεψε στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και να βρεθεί μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό, στην σχετική κατάταξη, με την εκτιμώμενη αξία των ομάδων της  ελληνικής Super League.

Η ΑΕΚ έχει πλέον εκτιμώμενη αξία 54,55 εκατομμύρια ευρώ-από 46,55 πριν λίγες ημέρες-, ενώ ο Ολυμπιακός που εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση στην κορυφή, υποχώρησε-μετά τις τελευταίες μετακινήσεις-, από τα 120,05 στα 111,25 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τρίτη θέση  υποχώρησε ο ΠΑΟΚ, φτάνοντας στα 50,75 από τα 51,15 εκατομμύρια ευρώ, μπροστά από τον Παναθηναϊκό (36,30 από 38,70 εκατομμύρια ευρώ) και τον  Άρη που παρέμεινε σταθερός (26,03).

Η συνολική αξία της ελληνικής Super League είναι στα 371,88 εκατομμύρια ευρώ.

O Σιντιμπέ είναι μαζί με τον Σισέ (Ολυμπιακός), οι παίκτες με την δεύτερη μεγαλύτερη εκτιμώμενη αξία στην Super League, πίσω από τον Γιώργο Μασούρα (Ολυμπιακός), που με 10 εκατομμύρια ευρώ, κοστολογείται ως ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To Top