ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H επιστροφή Καρυπίδη θα (πρέπει να) δώσει λύση στον “γόρδιο δεσμό” των Αλγερινών

Το θέμα των Αλγερινών απασχολεί τον Άρη και μεγεθύνεται όσο στην απίθανη ποδοσφαιρική Ελλάδα δεν υπάρχει δράση. Η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό αναμένεται να λύσει τον “γόρδιο δεσμό”. Τουλάχιστον αυτό πρέπει να γίνει.

Όπως είναι γνωστό σήμερα από το πρωί υπήρξε μία φημολογία ότι ο Ματζίντ Μπουγκέρα βρίσκεται στο Ντουμπάι. Όπως αναφέρουμε σε άλλο άρθρο έχει κάνει check out από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, γεγονός που ενισχύει την φημολογία της αποχώρησής του.

Θεωρείται “ξένο σώμα” για την ομάδα και πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση από την ομάδα, δηλαδή ο τρόπος που θα λυθεί το συμβόλαιό του. Αν θα γίνει με τον καλό (συναινετικό διαζύγιο) ή τον κακό (προσφυγή στη FIFA) τρόπο. Επίσης όλοι περιμένουν να διευκρινιστεί για ποιο λόγο ο Μπουγκερά αποφάσισε να φύγει (εάν είναι οικονομικοί ή αγωνιστικοί οι λόγοι).

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Τζεμπούρ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής επιθετικός, δεσμεύτηκε ότι θα είναι παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, δίνοντας την υπόσχεση ότι εφόσον ξεπεράσει το θέμα του τραυματισμού του, θα είναι κανονικά παρών στις υπηρεσίες του Άρη.

Και η δική του περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό (ΗΠΑ), ενώ θέμα οικονομικό δε φαίνεται να υπάρχει, καθώς ήδη σύμφωνα με τα όσα τονίζουν επίσημα χείλη έχει πληρωθεί περίπου 60.000 ευρώ από το συμβόλαιό του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αυτός που πρέπει να δώσει λύση στον “γόρδιο δεσμό” και να κλείσει καίρια το θέμα, προκειμένου να κλείσει μια “πληγή” που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στην ομάδα.

To Top