ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

H επιστροφή Καστρίτη επικυρώνει τη συμφωνία, ενημερώνεται η ΚΑΕ και δρομολογούνται εξελίξεις

Ο Γιάννης Καστρίτης βρέθηκε στο Ισραήλ, προκειμένου να παρακολουθήσει παιχνίδια των πλέι οφ του ισραηλινού πρωταθλήματος και να “τσεκάρει” παίκτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους του Άρη.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έχει εργαστεί στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην Χάποελ Τελ Αβίβ το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και πραγματοποίησε διάφορες επαφές στο διάστημα, που βρέθηκε εκεί, βλέποντας παράλληλα κάποιους αγώνες.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να επικυρώσει και επίσημα τη συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης για 1+1 χρόνια, αλλά φυσικά και να δρομολογήσει τις εξελίξεις… Θα υπάρξει ενημέρωση για τις επαφές που είχε στο Ισραήλ και φυσικά θα χαραχθεί η “επόμενη μέρα”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός προγραμματίζει να ταξιδέψει μεταξύ άλλων και στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, για να βρεθεί στο Summer League του Λας Βέγκας, που θα διεθαχθεί από τις 7 έως τις 17 Ιουλίου στο Thomas & Mack Center, όπου θα πάρουν μέρος δεκάδες παίκτες, Αμερικανοί και μη, που θα διεκδικήσουν ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ

 

To Top