ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H επιστροφή του Νταρίντα… ξεκαθαρίζει τα πλάνα του Μάντζιου

Καλά ήταν τα νέα από το… μέτωπο του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος έβγαλε μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης και εκτός απροόπτου θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι… ξεκαθαρίζουν τα πλάνα του Άκη Μάντζιου σε μεγάλο βαθμό σε ότι αφορά τα πρόσωπα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η μεσαία γραμμή ήταν αυτή που προβλημάτιζε περισσότερο τον Άκη Μάντζιο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Και ο λόγος είναι απλός. Σε σχέση με το παιχνίδι στην Τούμπα, μετράει ήδη δυο σίγουρες απουσίες στα χαφ. Αυτή του Ρουπ που έχει μεταβεί στη Γερμανία για να δει τον προσωπικό του γιατρό και να κάνει θεραπείες και, εκτός απροόπτου, και τον Τζούρασεκ που ταλαιπωρείται από λουμπάγκο και δύσκολα προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής.

Ο Μάντζιος ήταν σε… αναμονή του Νταρίντα και πλέον η επιστροφή του  λύνει τα χέρια του Έλληνα προπονητή, αφού θα τοποθετηθεί δίπλα στον Βερστράτε, ο οποίος με το “καλημέρα” έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση ανασταλτικά στο κέντρο.

To Top