ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ικανοποίηση Καρυπίδη από την αποστολή της Μαδρίτης και οι τελικές αποφάσεις

Ο Άρης χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν και όλοι κρέμονται από τα χείλη του Θόδωρου Καρυπίδη.

Για δυο μέρες βρέθηκαν μαζί στη Μαδρίτη Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος προκειμένου να προχωρήσουν τον σχεδιασμό του Άρη της σεζόν 2022-23. Ήδη οι δυο άνδρες πέρα από τις όποιες συζητήσεις έκαναν μεταξύ τους, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο επιβλητικό “στολίδι” της Ατλέτικο Μαδρίτης, το Wada Metropolitano και να έχουν σειρά επαφών με τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον τεχνικό διευθυντή Αντρέα Μπέρτα.

H αποστολή… εξετελέσθη! Ο Καρυπίδης, επέστρεψε στη βάση για να πιάσει “δουλειά” για το τελικό στάδιο του σχεδιασμού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι είναι ευχαριστημένος, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη του με γεμάτη ατζέντα από παίκτες-προτάσεις-εμπειρίες.

Έχουν ήδη ακουστεί πολλά ονόματα και πληροφορίες, τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι Καρυπίδης-Μπούργος καταλήγουν στις αποφάσεις του για να υπάρχει Άρης, πιο δυνατός.

Τώρα λοιπόν απομένουν οι τελικές αποφάσεις. Το μήνυμα ξεκάθαρο για ένα βήμα παραπάνω. Ο Άρης χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν και όλοι βρίσκονται στη φάσης της αναμονής.

 

To Top