ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή! Αύριο ανοίγει τις πύλες του το χριστουγεννιάτικο χωριό του Άρη

Γιορτινή θα είναι η αυριανή ημέρα για τους κιτρινόμαυρους καθώς ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άρη με πολλές δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις για τους λιλιπούτιους φίλους της ομάδας και φυσικά με τη συμμετοχή σύσσωμης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Porto Palace και καλεσμένη είναι όλη η οικογένεια του Άρη.

Στην αίθουσα «CRYSTAL HALL» θα στηθεί το «ARIS CHRISTMAS VILLAGE», με δραστηριότητες, εκπλήξεις και δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί σύσσωμη και η ποδοσφαιρική ομάδα για να μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας και να συνομιλήσει μαζί τους.

Το ARIS CHRISTMAS VILLAGE περιλαμβάνει:

1) Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια: Σημείο ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Η γωνιά της χαρτοκοπτικής: Τα παιδιά φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, ευχετήριες κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία παίρνουν μαζί τους σαν ενθύμιο για να στολίσουν τον δέντρο. Φυσικά δε λείπουν οι Χριστουγεννιάτικες χρωμοσελίδες για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

* Στα εργαστήρια περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, τα υλικά κατασκευών και οι συνεργάτες μας με χριστουγεννιάτικη αμφίεση.

2) Γραμματοκιβώτιο Βόρειου Πόλου: Τα παιδιά γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και το τοποθετούν στο ειδικό γραμματοκιβώτιο. Στέλνουν τις ευχές τους και του ζητάνε το δώρο που θέλουν να τους φέρει την Πρωτοχρονιά.

3) Ζωγραφική προσώπου: Ζωγραφίζουμε τα προσωπάκια των παιδιών με υπέροχες χριστουγεννιάτικες προσωποδημιουργίες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι υδατοδιαλυτά και απολύτως ασφαλή για την παιδική επιδερμίδα.

4) Ξωτικο-δοκιμασίες: Δύο σκανδαλιάρικα ξωτικά γεμάτα κέφι και χαρά παρασύρουν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι! Διασκεδάζουν τα παιδιά με πρωτότυπες ξωτικοδοκιμασίες και τα πιο συναρπαστικά και γρήγορα παιχνίδια. Ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και χορό, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, δρώμενα και διαγωνισμούς. Το πρόγραμμα θα είναι επαναλαμβανόμενο περίπου κάθε 30 λεπτά ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου.

5) Παιχνιδο-παραμύθια: «…Μεταμορφωθήκαμε σε δενδράκια και καμπανούλες και πήραμε το μονοπάτι για… Ο δρόμος μακρύς, θα ‘χει εμπόδια πολλά και οι εκπλήξεις ακόμα περισσότερες».

Μια Χριστουγεννιάτικη δια δραστική ιστορία που συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

Ώρα προσέλευσης 15.00 (είσοδος δωρεάν)

* Στο χώρο θα υπάρχει σημείο πώλησης με επίσημα προϊόντα του της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

To Top