ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ξεκάθαρη στάση του Άρη για τον τελικό και η… σιγή ασυρμάτου του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Άρης παραμένει με σταθερή και ξεκάθαρη στάση σε ότι αφορά τον τελικό του κυπέλλου, την ώρα που επικρατεί… σιγή ασυρμάτου από τον Παναθηναϊκό.

Χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε απάντηση στην Ομοσπονδία, σχετικά με το ερώτημα εάν δέχεται να παίξει σε άλλη έδρα, πλην αυτή που ορίζει η προκήρυξη. Οι κιτρινόμαυροι εμμένουν να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό. Μια ξεκάθαρη στάση, σύμφωνα με την οποία στην απάντησή τους καλούν την ΕΠΟ να πράξει τα δέοντα ώστε να είναι έτοιμο όπως πρέπει και όπως αναφέρει άλλωστε η προκήρυξη του κυπέλλου.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παράλληλα, πρότεινε ότι εφόσον δεν είναι έτοιμο το γήπεδο του Βόλου, ο τελικός να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Λίγο αργότερα, όπως ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/04) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την Cosmote, το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, ο εν λόγω αγώνας  θα γίνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, στις 18 Μαΐου και ημέρα Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό.

Το θέμα της παρουσίας του κόσμου πάντως, δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει, αφού ακόμη παραμένει ανοιχτό, μιας και το γήπεδο αυτή τη στιγμή δεν πληροί τις «επιταγές» της ΔΕΑΒ, μια και απαιτείται η τοποθέτηση των νέων καμερών, αλλά κι ένα τουρνικέ, με τον Αχιλλέα Μπέο, να αναλαμβάνει ο ίδιος να καλύψει το κόστος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του…

To Top