ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H παραδοχή της κόπωσης στον Άρη αλλά και το «πρέπει» για ένα ιδανικό φινάλε

Η διαδικασία των πλέι οφ έχει πληγώσει βαθμολογικά τον Άρη, καθώς αρκετοί παίκτες δείχνουν κουρασμένοι. Εντούτοις η ομάδα παραμένει στη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος της στο πρωτάθλημα.

Και τα δύο αυτά στοιχεία τα αναγνωρίζουν και τα παραδέχονται οι άνθρωποι του Άρη, οι οποίοι τονίζουν πως στο φινάλε του πρωταθλήματος πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό τελείωμα.

“Στην περίοδο των πλέι οφ έχουμε χάσει κάποια από τα στοιχεία που είχε παρουσιάσει η ομάδα μας στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί» δήλωσε ο Άκης Μάντζιος, σημειώνοντας στη συνέχεια:

«Από εκεί και πέρα όμως τώρα δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό, πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας, είναι τέσσερα παιχνίδια, θέλουμε αυτή η εξαιρετική χρονιά που έχει κάνει ομάδα μας να ολοκληρώσει την σεζόν και να και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λίντσεϊ Ροζ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι παίκτες θα πρέπει να κερδίσουν και την όποια κούραση υπάρχει, προκειμένου να έρθει η 2η θέση.

«Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι» ανέφερε σχετικά ο Γάλλος στόπερ των «κιτρινόμαυρων».

To Top