ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H ποδοσφαιρική αφρόκρεμα έστειλε το μήνυμα: “Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία”!

Ήταν από τις λίγες φορές που βρέθηκαν τόσες πολλές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες μαζεμένες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αφορμή ήταν φυσικά το φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, αλλά το μήνυμα που έστειλε η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα προς κάθε κατεύθυνση ήταν ξεκάθαρη: “Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία”!

Δέλλας, Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης, Κατεργιαννάκης ήταν μερικοί από τους παίκτες που πάτησαν χθες το χορτάρι του γηπέδου Χαριλάου, απέδωσαν τιμή σε έναν πρώην συναθλητή τους, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια του Άρη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της, σε αυτό το ιδιαίτερο ραντεβού.

Όλοι τους στις συζητήσεις με τους βετεράνους του Άρη, με τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τις δηλώσεις τους on camera τόνισαν την μεγάλη δυναμική που εξακολουθεί να έχει ως όνομα ο “θεός του πολέμου”, υπογραμμίζοντας παράλληλα, την μεγάλη ανάγκη που έχει το ποδόσφαιρο από έναν “δυνατό Άρη”. Η ατάκα ότι: “Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία” δεν ήταν σχήμα λόγου, αλλά πραγματικό πιστεύω όλων.

Φυσικά, εδώ χωράει μεγάλη συζήτηση για το βάρος (και οι τεράστιες ευθύνες) που έχει στις πλάτες της η διοίκηση του Άρη για να κάνει πράξη το παραπάνω, αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται υγιώς με το ποδόσφαιρο, κατά πόσο μπορούν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες επιστροφής ομάδων, όπως είναι οι κιτρινόμαυροι στην φυσική τους θέση.

Γιατί με τα όσα νοσηρά είδαμε και φέτος, το ελληνικό ποδόσφαιρο “κάνει ό,τι μπορεί” για να κρατήσει μακριά τον Άρη από την επιστροφή του…

To Top