ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πρόταση 2.000.000 ευρώ από το MLS για τον Πάλμα, το όχι του Άρη και η πίστη για τον νεαρό επιθετικό

Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο MVP  της χθεσινής νίκης του Άρη, καταγράφοντας μια σπουδαία απόδοση και δείχνοντας ότι ο Άρης όχι άδικ τον εμπιστεύτηκε πέρσι και του έδωσε την δυνατότητα να διασχίσει τον Ατλαντικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι η περσινή παρουσία του 22χρονου επιθετικού από την Ονδούρα, κίνησε το ενδιαφέρον ομάδων από το MLS. Μάλιστα, υπήρξε ομάδα που πρόσφερε πρόσφατα στον Άρη ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει “εισπράττοντας” την άρνηση των κιτρινόμαυρων.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν κάθετα αρνητικός, γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή που άναψε το πράσινο φως για την έλευσή του στον Άρη ότι αποτελεί μια επένδυση, μια πολλά υποσχόμενης ποδοσφαιρικής μετοχής. Πιστεύει επίσης ότι φέτος ο Λουίς Πάλμα, έχοντας κάνει προετοιμασία με τους κιτρινόμαυρους, θα παρουσιάσει θεαματική βελτίωση και η αξία του θα… εκτοξευθεί περισσότερο, πέρα από την όποια προσφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όταν απέρριψε την πρόταση για τον Πάλμα, ότι τιμή εκκίνησης για μια τέτοια συζήτηση είναι τα 5.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουίς Πάλμα αποτελεί έναν παίκτη στον οποίο ποντάρει φέτος πολλά ο Άρης, στο ταλέντο και την αξία του και η χθεσινή εμφάνιση, γεμίζει μόνο με αισιοδοξία.

To Top