ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H σταδιακή ενσωμάτωση του Τζέγκο στα οικογενειακά διπλά και ο ειδικός του ρόλος

Στις 5 Μαΐου ο Τζέιμς Τζέγκο υπέστη κάταγμα 5ου μεταταρσίου με αποτέλεσμα μετά και το χειρουργείο να μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από 1,5 μήνα.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Ο Αυστραλός μέσος εδώ και μερικές ημέρες συμμετέχει στο ομαδικό πρόγραμμα του Άρη, ωστόσο η ένταξη του σε πλήρεις ρυθμούς θα πρέπει να είναι, και αυτή την κατεύθυνση έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, σταδιακή και προσεκτική.

Ο ίδιος νιώθει και πατάει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ενδεικτικό της καλής του κατάστασης αποτελεί το γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος επί αυστριακού εδάφους τον συμπεριλαμβάνει από την πρώτη μέρα και στα οικογενειακά διπλά της ομάδας, δίνοντάς του όμως έναν πιο… ειδικό ρόλο.

Ο Τζέγκο δεν μπαίνει στο 100% σε αυτά τα διπλά της προετοιμασίας, διατηρεί μια πιο αποστασιωμένη παρουσία, αποφεύγοντας πολλές επαφές με τους συμπαίκτες-αντιπάλους του, έχοντας όμως ενεργό ρόλο με τρεξίματα και δημιουργία στο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα στη χθεσινή προπόνηση, όπου χρησιμοποιήθηκε ως «μπαλαντέρ» στην επίθεση παίζοντας και για τις δύο ομάδες και επί της ουσίας μη συμμετέχοντας στο αμυντικό κομμάτι.

Και ο ίδιος ο παίκτης είναι ακόμα επιφυλακτικός, κάτι πολύ λογικό, ωστόσο μέρα με τη μέρα ανεβάζει την ένταση στις προπονήσεις  και δεν αποκλείεται σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά -πιθανότερα το τρίτο στις 7 Ιουλίου- να πάρει χρόνο συμμετοχής.

To Top