ΑΠΟΨΕΙΣ

H ώρα να “βγει μπροστά” ο Καρυπίδης, να δράσει και να “κολλήσει” το… γυαλί

Μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, όσα έγιναν πριν και όσα επακολούθησαν, μας οδήγησαν στην… άβολη θέση να καταγράψουμε μια σκληρή πραγματικότητα. Αυτή που ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού και σχεδόν απ’ όλους: ο κλονισμός της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε κόσμο και διοίκηση, στην προσπάθεια που έγινε τουλάχιστον τα τελευταία δυο χρόνια…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στην πορεία ήρθε ο αποκλεισμός-ντροπή από τον Εργοτέλη, προέκυψε η παρατεταμένη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι και τον αγώνα με την Λαμία, όπου φάνηκαν πολλές αγωνιστικές αδυναμίες, η ομάδα έδειξε να έχει χάσει τον προσανατολισμό της, μοιάζει μπερδεμένη, χωρίς νεύρο, ενώ υπογραμμίστηκε εκκωφαντικά η ανάγκη για άμεση ενίσχυση… Γενικά ήταν μια δύσκολη βραδιά, μια παγωμένη βραδιά, όπου όλα ήταν κάτω του… μηδενός (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με εξαίρεση το τελικό αποτέλεσμα και την νίκη με το “γκολ-χρυσάφι” του Ματίγια.

Βιώνουμε την πραγματικότητα στο Χαριλάου από δέκα χρόνων παιδιά και μετά από τέσσερις δεκαετίες, ομολογούμε ότι ίσως για πρώτη φορά, ζήσαμε μια τέτοια κατάσταση: μετά από νίκη και μάλιστα στο 92′ να ξεσπάει όλο το γήπεδο σε αποδοκιμασίες. Προς όλους: Καρυπίδη, ΠΑΕ, προπονητή, παίκτες… Σημεία των καιρών.

Την Δευτέρα, ο Άρης σίγουρα έπαιζε με μια ομάδα “ειδικού σκοπού”, με πολλές απουσίες (όπου προστέθηκε ο τραυματισμός του Γκάμα) και χρησιμοποίηση παικτών από τη “μαύρη λίστα”. Σωστά… Το σημείο-κλειδί όμως είναι γιατί να φτάσει ο Άρης στα μέσα του Γενάρη σε αυτήν την κατάσταση, ερώτημα που ζητάει απαντήσεις και πράξεις άμεσης αναστροφής της κατάστασης.

Δεν χρειάζεται να πούμε ξανά και εμείς, αυτά που έχουν ειπωθεί κατά κόρον, δηλαδή ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να βελτιώσει την κατάσταση στο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι, το μεταγραφικό σχέδιο υπό τον συντονισμό του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου να έχει καθυστερήσει με χαρακτηριστικό τρόπο, σε σημείο που να γίνονται ερασιτεχνικοί χειρισμοί, όπως η χρησιμοποίηση από το “παράθυρο” παικτών που ήταν στην έξοδο κτλ. Είναι πράγματα που “φωνάζουν”.

Θα σταθούμε όμως εδώ στην κορυφή της πυραμίδας. Στον επικεφαλής της προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι με πολλές φιλοδοξίες, δίνοντας όραμα και ελπίδα στον κόσμο. Στον Θοδωρή Καρυπίδη. Με τις πράξεις του ανέβασε τον πήχη. Ξεκάθαρα. Στην πορεία τα πράγματα “στράβωσαν”, όμως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη… Είναι λοιπόν, η ώρα να “βγει μπροστά”, να αναλάβει δράση και να κάνει ότι πρέπει να κάνει ένας επιχειρηματίας-παράγοντας που σέβεται και τη δική του προσπάθεια και τα χρήματα που έβαλε, αλλά κυρίως σέβεται τον οργανισμό που λέγεται Άρης.

Είναι οι στιγμές που ο Καρυπίδης θα πρέπει με τις πράξεις του, να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές (ενίσχυση… χθες), να επαναφέρει την ηρεμία, να απαιτήσει από τους συνεργάτες του το καλύτερο και να ξαναδώσει την προοπτική στον κόσμο, πετυχαίνοντας να “κολλήσει” το όποιο ραγισμένο γυαλί.

Το γήπεδο είναι “ανοιχτό”… Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

 

To Top