ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

H Nova την παραγωγή των αγώνων (όπως και πέρσι) σε ισχύ η σύμβαση ΕΡΤ-πέντε ΠΑΕ για την μετάδοση

Η επίσημη ανακοίνωση της Superleague 1 αναφέρεται πριν από λίγο στην ανάθεση για την παραγωγή των αγώνων (και) των πέντε ΠΑΕ στην Nova, αλλά πρέπει να υπογραμμιστεί ότι είναι σε ισχύ το συμβόλαιο με την ΕΡΤ, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δείξει κανονικά τους αγώνες των ομάδων αυτών, δηλαδή του Άρη, του Ατρόμητου, της Λαμίας, της Ξάνθης και του Παναιτωλικού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Επιλέχθηκε η εταιρεία Forthnet/Nova για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων του A’ Γύρου Πρωταθλήματος Super League.

2. Θα συγκληθεί Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19″.

Το Νο1 μπορεί να μπερδεύει σε πρώτη ανάγνωση τον αναγνώστη, αλλά δεν έχει να κάνει με τίποτα παραπάνω από αυτό που έγινε και πέρσι. Δηλαδή η Nova ανέλαβε έναντι συγκεκριμένης αμοιβής την τεχνική παραγωγή ενός αγώνα, με όλον τον εξοπλισμό της και η ΕΡΤ έδειξε τα παιχνίδια. Σε αυτό ακριβώς αναφέρεται η ανακοίνωση.

Από τη Nova θα γίνει η παραγωγή των αγώνων του πρώτου γύρου της Super League, τόσο των ομάδων που τα δικαιώματα είναι στο συνδρομητικό κανάλι, όσο και των 5 που συνεχίζουν στην ΕΡΤ. Αυτό είχε συμβεί και πέρσι, όπου στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, η παραγωγή των αγώνων των ομάδων που είχαν συμβόλαιο με την ΕΡΤ είχε γίνει και πάλι από την Nova. Με απλά λόγια δεν άλλαξε το παραμικρό.

Από κει και πέρα, βρίσκεται σε ισχύ το κλειστό (!) διετές συμβόλαιο ανάμεσα στην ΕΡΤ και στις ΠΑΕ, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτή του Άρη και όπως ανέφεραν οι νομικοί σύμβουλοι και της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και οι αντίστοιχοι της λίγκας δεν μπορεί να σπάσει μονομερώς, άσχετα με τις όποιες… επιθυμίες υπάρχουν.

Απομένει λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για παιχνίδια της πρεμιέρας, την ώρα που επικρατεί “πυρετός” στο μέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

To Top