ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H UEFA επέλεξε το “Κλεάνθης Βικελίδης”, άρα κανένας λόγος να γίνει ευρωπαϊκό του Άρη σε ουδέτερο γήπεδο!

Επιβεβαιώνεται η φημολογία που υπήρξε προ ημερών, πως στις σκέψεις της UEFA είναι ορισμένα ματς των προκριματικών του Champions League και του Europa League να γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα, λόγω κορωνοϊού.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως, όπως και άλλα 6 γήπεδα στην Ελλάδα επιλέχθηκαν ως έδρες, για το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς η χώρα μας είναι ανάμεσα σε αυτές που μπορούν να φιλοξενήσουν δίχως προβλήματα αγώνες, καθώς έχει διαχειριστεί καλά το θέμα της πανδημίας.

Επομένως, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά το επόμενο διάστημα, δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας αναφορικά με την ουδέτερη έδρα. Αν κληρωθεί ο Άρης να δώσει εντός έδρας κάποιον προκριματικό γύρο, τότε το ματς θα γίνει κανονικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έστω και χωρίς τον κόσμο του.

Διαβάστε ξανά το χθεσινό ρεπορτάζ:

Επτά ελληνικά γήπεδα επέλεξε η UEFA σε περίπτωση που χρειαστεί να πραγματοποιηθούν ματς Champions και Europa League σε ουδέτερες λόγω κορωνοϊού και μέσα σε αυτά είναι το Κλεάνθης Βικελίδης!

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη ανάμεσα στην UEFA και τις Γενικές Γραμματείες των αθλητικών Ομοσπονδιών των χωρών, αποφασίστηκε πως η Ελλάδα θα είναι μεταξύ των υποψήφιων χωρών για να φιλοξενήσουν αναμετρήσεις Champions και Europa League, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο λόγω κορωνοϊού.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, στο πλαίσιο αυτό, δημοσιοποίησε συγκεκριμένα τα γήπεδα που έχει προκρίνει ώστε να πραγματοποιηθούν τα ματς, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το Κλεάνθης Βικελίδης με την πιο ακριβή αμοιβή!

Οι υπόλοιπες επιλογές της UEFA για τα ελληνικά γήπεδα είναι οι εξής: “Παμπελοποννησιακό” (Πάτρα), “Πηγάδια” (Ξάνθη), “Θ. Κολοκοτρώνης” (Τρίπολη), “AEL FC Arena” (Λάρισα), “Γ. Καραϊσκάκης” (Πειραιάς) και “Γ. Καμάρας” (Αθήνα), δηλαδή η Ριζούπολη.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” μόνο τυχαία επιλογή δεν αποτελεί για την UEFA αφού μαζί με το “Καραϊσκάκης” έχουν το υψηλότερο κόστος, δηλαδή  70.000 ευρώ ανά ματς!. Δείγμα φυσικά και των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που διαθέτει η έδρα του Άρη.

To Top