Η επίσημη “πρώτη” της ομάδας μπάσκετ (photos + video)

Την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησαν οι προπονήσεις, σήμερα όμως ο Άρης πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη προπόνηση. Σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα σήμερα στο Αλεξάνδρειο. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Το PRESSARIS είναι στο Αλεξάνδρειο και σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια την σημερινή “πρώτη” της ομάδας μπάσκετ!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφερόμενος στο θέμα της FIBA τόνισε πως “είναι ένα πρόβλημα που παλεύουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι μια λεπτή διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εχουμε κάνει προτάσεις στη FIBA, αποδείξαμε ότι έχουμε προτείνει πολλούς διακανονισμούς, ωστόσο συναντούμε δυστροπία και επειδή η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, δεν μπορεί να εκβιάζεται από μάνατζερ. Εμείς προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα και θα μας βοηθήσει η FIBA”.

Για την περίπτωση Σκορδίλη είπε ότι “έχουμε προτείνει στον Γάιο έναν πολύ καλό διακανονισμό για τις εποχές στις οποίες ζούμε, έχω μιλήσει και εγώ πολλές φορές μαζί του. Πρέπει να καταλάβει ο Γάης και να κάνει ένα βήμα πίσω, γιατί μέσα από τον Άρη αναδείχτηκε και έφτασε εδώ που έφτασε. Είναι το Νο1 πρόβλημα για μας, όχι ότι δεν έχουμε άλλα, αλλά είναι σημαντικό πρόβλημα για τον Άρη”.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος δήλωσε πως “δεν δίνουμε υποσχέσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα λόγια να τα πούμε μέσα στο γήπεδο με αποτελέσματα και καλό μπάσκετ. Ο κόσμος του Άρη είναι κουρασμένος από λόγια, το ξέρω, αλλά τον θέλουμε κοντά μας. Θέλουμε το Παλέ γεμάτο”, προσθέτοντας πως “υπάρχει καλύτερο κίνητρο να έρθεις στον Άρη και να προσπαθήσεις να βγει η ομάδα και πάλι στην Ευρωλίγκα ή να κρεμάσει ένα λάβαρο στην οροφή. Αυτό είναι το κίνητρο”.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως “ήρθαμε εδώ όλοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Βλέπω ότι υπάρχει όρεξη για πολλή δουλειά και αυτό μου αρέσει. Θα δώσω παραπάνω από το 100% που έχω μέσα μου για να βοηθήσω τον Άρη. Ήταν από τις πρώτες μου επιλογές, δεν ήταν λύση ανάγκης για μένα. Ήθελα και ήρθα στην ομάδα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό”.

Παρών είναι και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος θα τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν το τμήμα.

Ξεκίνησε η προθέρμανση των παικτών, σε λίγη ώρα θα γίνουν οι δηλώσεις.

Στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο Χάρης Πλιούκας, παίκτης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης κατέβηκαν από το γραφείο τους ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια της ομάδας.

Με μηχανάκι έφτασαν μαζί στο Αλεξάνδρειο ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Σωτήρης Καραποστόλου. Οι δύο τους είναι χρόνια φίλοι, από τότε που συνυπήρξαν στον Άρη, πριν από οχτώ χρόνια!

Μαζί ήρθαν και αδέλφια Μποχωρίδη, Λευτέρης και Νίκος.

Πρώτος από όλους τους παίκτες έφτασε στο Αλεξάνδρειο ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

To Top