Quantcast

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε Χατζηνικολάου, Μούτα και Δράμπη και έβαλε τους στόχους για τη νέα χρονιά!

Ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ του Άρη για την προσεχή χρονιά. Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε επίσημα τον προπονητή, Γιάννη Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του, τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Μούτα, αλλά και τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Κώστα Δράμπη.

Ηλιάδης: “Ο Άρης κάνει επανεκκίνηση και θα το δείτε”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης πήρε τον λόγο: “Τυπικά αρχίζει μια νέα αγωνιστική χρονιά, νέα διοίκηση, νέο τεχνικό τιμ. Θέλουμε να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα τηρουμένων των αναλογιών. Οταν κλείσει το ρόστερ θα πούμε περισσότερα. Ο νέος ΄Άρης θα προκαλεί σεβασμό και όχι οίκτο. Τα βαρίδια του παρελθόντος δεν έχουν εκλείψει, αλλά θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να μην επηρεάσουν την ομάδα. Ο προπονητής μας ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, ξέρει τη δουλειά του και έχει ήθος. Έχει στην καρδιά του τον Άρη. Σεβαστήκαμε τις επιλογές του προπονητή για τους βοηθούς, του κ. Μπουγιουκλή και του κ. Παντελίδη που θα είναι γυμναστής, όπως και ο κ. Κάντας που θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Η ΠΑΕ Άρης κάνει επανεκκίνηση και θα το αποδείξουμε με έργα”.

Χατζηνικολάου: “Αξιοπρεπή πορεία και ελκυστικό ποδόσφαιρο”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως “θεωρώ δώρο θεού και ευλογία σε κάθε Έλληνα προπονητή να έρθει σε αυτήν την ομάδα, πολύ περισσότερο σε μένα που πέρασα από αυτό το σωματείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη για την τιμή. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή πορεία της ομάδας, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και να φύγουμε από την περσινή χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις για τις μεταγγαφές των άνω 24 ετών και για τους υπόλοιπους, παίκτες που είχαν διακριθεί στις ομάδες τους και έχουν μια εμπειρία. Ο κόσμος έβαλε πλάτη πέρσι και θέλουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια και διάθεση για δουλειά και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα”.

Μούτας: “Στόχος η πιο γρήγορη παραμονή”

Ο Δημήτρης Μούτας, τεχνικός διευθυντής του φετινού Άρη τόνισε πως “γνωρίζοντας τα μύρια προβλήματα και αναθέτωντας σε μένα αυτό το πόστο είναι και τιμή και πρόκληση. Μέσα από τη δουλειά πρέπει να ανακτήσουμε και να κατακτήσουμε ξανά την αξιοπιστία και το κύρος της ομάδας. Σε καθημερινή βάση μέσα από τις συονμιλίες που έχω αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.

Μακάρι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο πρώτος στόχος είναι η πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Θέλει συσπείρωση, ομοιογένεια και όλοι μαζί μια γροθιά”.

Η τοποθέτηση του Δράμπη

Ο Κώστας Δράμπης, υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος τόνισε πως “δεν υπάρχει βετεράνος στον πλανήτη που να του προταθεί θέση στην ομάδα του και να μην την αποδεχθεί. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που με επέλεξε ο πρόεδρος και την αποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο. Αυτό που θα κάνουμε φέτος εν ολίγοις έχει περιγραφεί. Συμφωνώ μαζί τους και πάνω σε αυτό τοποθετώ το πάθος του προέδρου. Βλέπετε δεξιά μια φωτογραφία του 1983, είμαστε μέσα εγώ και ο Γιάννης. Από τους 18 παίκτες, οι 8 ήταν κάτω των 20 και έπαιξε με την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Έτσι θα πάμε και φέτος… Είχε ξαναγίνει άλλες δύο φορές. Τελευταία φορά έγινε από τον Λίμπρεχτς και έγινε ανανέωση. Κάθε δεκαετία μας φέρνει σε μια τέτοια κίνηση. Αναζητούμε τα καλύτερα εργαλεία για να έχουμε σωστό βηματισμό στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε σε μια χρονιάς λιτόττητας, νοικοκυριού και ενός μοντέλου να παίξει η ομάδα με μικρά παιδιά. Πρέπει να πιστεύεις στην δουλειά”.

Παρών ο Παπαδόπουλος στην “πρώτη”!

Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις και ο Γιάννης Χατζηνικολάου ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Γιάννη Παπαδόπουλου και απάντησε πως “ο Γιάννης (Παπαδόπουλος) λογικά θα είναι σήμερα στην “πρώτη”. Τα τυπικά έχουν μείνει, έχουμε συμφωνήσει”.

Ο Χατζηνικολάου ρωτήθηκε για το τι συνέβη μέσα στη περασμένη χρονιά και δεν ήρθε τότε στον Άρη και απάντησε πως “είχα συμβόλαιο και εκτός από συμβόλαιο υπάρχει και λόγος. Και γω τιμάω τον λόγο μου. Έτσι όπως κινήθηκαν κάποιοι με έβαλαν απέναντι σε όλους…”.

Ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις και απάντησε πως “θέλουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών που θέλουμε μέχρι να φύγουμε στη Βουλγαρία. Ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε. Η διοίκηση ανέλαβε μια κατάσταση και μπήκε σε έναν κικεώνα με το άρθρο 99. Πρέπει να πατήσουμε κάπου σταθερά και να μπορέσουμε να κινηθούμε. Γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές δεν εξαρτώνται μόνο από μας… Πριν από πέντε λεπτά είπα ότι οι προτεραιότητές μας είναι κυρίως στον άξονα, να βρούμε τους παίκτες άνω των 24 ετών. Είμαστε κοντά στο να αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες. Θα δείτε σε 2-3 μέρες. Όσον αφορά τις ανανεώσεις δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, αλλά ας ξεχάσουν όλοι ότι θα περνούν από εδώ και θα παίρνουν τα χρήματα που έπαιρναν παλιότερα…”.

Για το πως οριοθετεί την αξιοπρεπή πορεία υπογράμμισε πως “αν περιμένετε να σας πω θέση, δεν θα πω, αλλά δεν θα βρεθεί η ομάδα στην θέση που βρέθηκε πέρσι το σωματείο αγωνιστικά, διοικητικά και στο θέμα των μεταγραφών που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης ήταν πέρσι εύκολος στόχος, φέτος δεν θα είναι! Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο την έδρα σου. Αν θυμάμαι καλά την εποχή του (Αντώνη) Γεωργιάδη είχε κάνει πολλά “διπλά”. Δεν χρειάζεται να προσέχει μόνο την έδρα της, αλλά να φτιαχτεί και να γίνει ανταγωνιστική ομάδα, κυρίως στην πόλη της και μετά στο πρωτάθλημα”.

 

 

 

 

To Top