ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Mποροβήλος: “Ευχάριστο να γεμίζουν τα γήπεδα, όπως του Άρη! Είμαστε κατά των δανεικών παικτών”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικλείδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μετακινήσεις οπαδών στα γήπεδα, τους δανεισμούς παικτών καθώς και για το VAR και την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την κίνηση του Καρυπίδη με τα χρήματα που θα δοθούν στο μπάσκετ:

«Δεν μπορεί να σχολιαστεί αρνητικά, είναι μια κίνηση για να βοηθηθεί το τμήμα του Άρη που χρειάζεται βοήθεια».

Για το γεγονός ότι θα έχει πολύ κόσμο την Κυριακή με αυτήν την κίνηση:

«Αυτό είναι θετικό. Είναι ωραίο να υπάρχουν γήπεδα γεμάτα. Το αρνητικό είναι τα γήπεδα όταν είναι άδεια. Με πληγώνει αυτό. Να βρούμε πώς θα γεμίσουμε το γήπεδο».

Για το VAR:

«Έχω πει πολλές φορές ότι στην Ελλάδα ακυρώνουμε ακόμα και την τεχνολογία. Το VAR βοηθάει αλλά εμείς το έχουμε ακυρώσει. Πάμε στα γήπεδα και ο διαιτητής βλέπει μια τηλεόραση.

Εν τω μεταξύ το πρώτο συστατικό του ποδοσφαίρου είναι η δράση και η συνεχή ροή αγώνα. Εδώ βλέπουμε συνέχεια διακοπές αγώνα. Είναι σπάσιμο αυτό. Όσο ωραία κι αν είναι μια ταινία αν την σταματάμε συνέχεια τότε δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι σαν τις διαφημίσεις εδώ, εκεί τουλάχιστον βλέπεις και κάτι. Τώρα σου λένε ”οκ πανηγύρισε, όχι μη πανηγυρίσεις”.

Δεν ανακάλυψα την Αμερική το έλεγα συνέχεια και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα καλό αμάξι, αλλά όχι καλό οδηγό. Η εκπαίδευση των διαιτητών δεν είναι αρκετή. Ο κόσμος θέλει να λυθούν τα θέματα, αλλά να είναι 1-2. Εμφανή πέναλτι τα βλέπουν συνέχεια για να τα επιβεβαιώσουν, αυτά δημιουργούν προβλήματα. Να μπει σε μια φάση. Εδώ φτάσαμε σε σημείο κάθε τρεις και λίγο να πηγαίνουμε στο VAR».

Για τους διαιτητές:

«Εγώ είπα τι φταίει, τώρα όποιος έχει την τύχη του ποδοσφαίρου στα χέρια του, καλείται να το αντιμετωπίσει. Δεν είμαι αυτός που θα πει να ξηλωθεί ο τάδε. Το πρόβλημα με το VAR είναι η χρήση του».

Για το «Κλεάνθης Βικελίδης» που γεμίζει:

«Το γεγονός ότι το γήπεδο του Άρεως γεμίζει είναι κάτι το ευχάριστο. Αυτό που πρέπει να κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ομάδες είναι καινούργια γήπεδα. Βλέπουμε τα βράδια ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχουν όλοι γήπεδα ”στολίδια”. Από εκεί ξεκινάς, να φτιαχτούν τα γήπεδα, να πάει ο κόσμος, να γεμίσουν τα ταμεία με χορηγούς και να ανεβεί ο ανταγωνισμός. Δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε αυτά».

Για την κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Κανονικά οι μεγάλοι του πρωταθλήματος θα πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για το προϊόν. Σε λίγο καιρό θα πηγαίνει ο πρώτος Champions League και θα παίζει από τον Ιούνιο στη Μάλτα και στο Λουξεμβούργο. Οι πέντε ομάδες θα γίνουν τέσσερις που πάνε Ευρώπη. Αυτό έχει κι άλλα παρελκόμενα. Θα πάρεις έναν παίκτη από την Αυστρία, εννοείται β’ διαλογής και θα σου πει ”όχι ευχαριστώ” μόνο για το πρωτάθλημα».

Για την κίνηση του Αυγενάκη για τους δανεισμούς παικτών:

«Θα σας πω τη θέση του Αστέρα Τρίπολης, που είναι και δικιά μου άποψη. Είμαστε κατά των δανεισμών ή τουλάχιστον με κάποιους κανόνες που δεν μπορούν να αναλυθούν τώρα. Τόσα χρόνια ο Αστέρας δεν έχει δανεικούς εκτός από 1-2 παίκτες. Είναι θέμα πολιτείας και του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να μιλήσω αναλυτικά, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του χωρίς κανόνες».

Για την μετακίνηση οπαδών:

«Εμείς σαν Αστέρας Τρίπολης είμαστε υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών. Τα αποδείξαμε κιόλας. Στα 13 χρόνια δεν υπήρχε ομάδα που δεν ζήτησε εισιτήρια και δεν φιλοξενήθηκε με ασφάλεια στο γήπεδό μας. Από όλες τις ομάδες δεν βρήκε θέμα. Σαφώς πρέπει να έχουν κόσμο και από τις δύο ομάδες. Θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα».

Για το ματς της Κυριακής:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, παίζουμε εκτός έδρας με έναν δύσκολο αντίπαλο, από ‘κει και πέρα το γήπεδο δεν έχει δεδομένα. Όλοι διεκδικούν τη νίκη. Έτσι και η ομάδα μας θα κατέβει για τη νίκη. Αναγνωρίζουμε βέβαια και το όνομα του αντιπάλου που σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε. Το έχω πει πολλές φορές ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη. Είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Άρης συγκαταλέγεται στις υπολογίσιμες του ποδοσφαίρου».

Για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος:

«Να μη βιαζόμαστε. Θα δοκιμαστεί στην πράξη, μέχρι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Θα είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα. Θα δούμε τι ”ψάρια” πιάσαμε στο τέλος».

To Top