ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Marca: «Στο MLS o Ντάτκοβιτς με δελεαστική προσφορά» (photo)

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει στον τίτλο του πως ο Τόνι Ντάτκοβιτς «κατευθύνεται στο MLS», το αμερικανικό πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνεται στο ισπανικό άρθρο, ο Ντάτκοβιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη ως το καλοκαίρι του 2023, «ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες στους οπαδούς της Καρταχένα».

Συνεχίζοντας τονίζει πως «οι Πάκο Μπελμόντε και Μανόλο Σάντσες Μπρέις επιβεβαίωσαν τα νέα μέσω του La 7 Deportes. Οι δύο ηγέτες της Καρταχένα αναγνώρισαν ότι η προσφορά από το MLS είναι πολύ δελεαστική για τον παίκτη παρά την προσφορά ανανέωσης που έθεσε η ισπανική ομάδα στο τραπέζι. Ο Μπρέις διαβεβαίωσε ότι “ο Ντάτκοβιτς είχε προσφορές από άλλες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, αλλά μας είπε ότι προτιμούσε την Καρταχένα, αλλά δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε αυτή την προσφορά από τις Ηνωμένες Πολιτείες”».

Αυτό που πάντως δεν αναφέρεται, είναι πως ο παίκτης ανήκει στον Άρη και είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του παίκτη. Σαφώς και οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα με την υπόθεση «Ντουρμισάι» από το CAS και αν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν κανονικά μεταγραφές το καλοκαίρι.

To Top