ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Mirror: “Εντυπωσιακός ο γάμος Γκρέι-Πίνοκ, με χορούς ρέγκε όλη τη νύχτα και δαχτυλίδι 40.000 λιρών”

Nτύθηκε… γαμπρός ο Αντρέ Γκρέι, σ’ ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα της Τζαμάικας, με την Βρετανική Mirror να έχει εκτενές ρεπορτάζ με πολλές λεπτομέρειες…

Ο επιθετικός του Άρη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την μητέρα των δίδυμων κοριτσιών του, Λι Ανν Πινοκ, η οποία είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια του συγκροτήματος little mix.

“Εντυπωσιακός ο γάμος Γκρέι-Πίνοκ σε στενό κύκλο, με ρέγκε στην παραλία της Τζαμάικας” όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα.

Όπως σημειώνει: “Η πρώην σταρ του Little Mix και ο επιθετικός ταξίδεψαν πρόσφατα στην Τζαμάικα για τον γάμο τους, με τους Jade Thirlwell και μερικούς από τους στενότερους φίλους τους επίσης. Η Leigh-Anne και ο επιθετικός γιόρτασαν τη μεγάλη τους μέρα με ένα τεράστιο πάρτι με ένα τραγούδι ειδικά αφιερωμένο και στους δύο, το οποίο σύμφωνα με πηγές περιέγραψε την τραγουδίστρια ως «Βασίλισσα».

Σε πλάνα και εικόνες που εξασφάλισε η Mirror, οι φίλοι της Leigh-Anne και του Andre φαίνονται να απολαμβάνουν τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε σε μια παραλιακή τοποθεσία καθώς χόρευαν όλη τη νύχτα.

Η τραγουδίστρια που έγινε ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή με ένα λευκό φόρεμα, ενώ ο Γκρέι επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο”.

Το εκτενές ρεπορτάζ καταλήγει: “Οι νεόνυμφοι χόρεψαν γύρω από την παραλία με μουσική ρέγκε καθώς όλοι αγκάλιασαν τη χαρούμενη στιγμή μεταξύ του ζευγαριού” σημειώνοντας ότι “στην πρόταση γάμου που έκανε ο Γκρέι πρόσφερε δαχτυλίδι 40.000 λιρών Αγγλίας”.

To Top