Χωρίς κατηγορία

NFT από τον Νίκο Γκάλη και το Spania.io (video)

Ένα video, βασισμένο στις φανέλες με τις οποίες ο Νίκος Γκάλης μεγαλούργησε, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

«Το πρώτο NFT του Spania.io το υπογράφει ένας θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ. Ένα video, βασισμένο στις φανέλες με τις οποίες ο Νίκος Γκάλης μεγαλούργησε, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ένα πρωτότυπο 3D animation μας μεταφέρει στο Πανεπιστήμιο του Seton Hall, στο Nick Gallis Hall της Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο της Γλυφάδας που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό και φυσικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον τόπο του θριάμβου της Εθνικής ομάδας στο Εurobasket του 1987.

Οι φανέλες που χρησιμοποιήθηκαν στο video είναι αυτές ακριβώς που ο Νίκος Γκάλης έχει στην προσωπική του συλλογή, ενώ τη μουσική που επενδύει αυτό το ιστορικό NFT συνέθεσε ο Φοίβος.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει μια εβδομάδα και ο νικητής, εκτός από το μοναδικής έκδοσης (1/1) NFT θα λάβει και μια φανέλα υπογεγραμμένη από το Νίκο Γκάλη ενώ θα έχει και μια συνάντηση μαζί του, μέσω βιντεοκλήσης. To NFT συνοδεύεται και από υπογεγραμμένη δήλωση αυθεντικότητας.

Καθώς ο Νίκος Γκάλης δεν θα ξαναδημιουργήσει NFT, βασισμένο στις φανέλες της καριέρας του, οι αγοραστές των περιορισμένης έκδοσης αντιτύπων, που θα διατεθούν, θα έχουν μια σύνδεση με το θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ καταγεγραμμένη ανεξίτηλα στο blockchain και παράλληλα θα κατέχουν ένα σπάνιο περιουσιακό στοιχείο. Το NFT «Νίκος Γκάλης – 4 φανέλες, ένας θρύλος» δεν είναι σημαντικό μόνο εξαιτίας του τεράστιου ονόματος που το υπογράφει. Έχει ξεχωριστή συλλεκτική αξία καθώς είναι το πρώτο NFT από σημαντικό Έλληνα και το πρώτο του Spania.io» αναφέρει η περιγραφή του βίντεο.

To Top