ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

No More War: Η Ακαδημία Μπάσκετ του Άρη «αγκάλιασε» τον Τιμοθέι

Οι ακαδημίες μπάσκετ του Άρη έχουν πάντα κοινωνικό πρόσωπο.

Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση. «Το ARIS Elite Basketball Program είχε ανακοινώσει ότι προσφέρει υποτροφίες για τα προσφυγόπουλα από την Ουκρανία. Και είναι μεγάλη χαρά μας να βλέπουμε ανταπόκριση σ’ αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς.

Ήταν η σειρά του Τιμοθέι να μπει στη ζεστή αγκαλιά της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ. Ο νεαρός Ουκρανός έφυγε από τη λαίλαπα του πολέμου και στη Θεσσαλονίκη τον περίμενε η φιλοξενία του ARIS Elite Basketball Program, το οποίο προσπαθεί να προσφέρει σ’ αυτά τα παιδιά μία διέξοδο στη τη δύσκολη περίοδο που περνούν, μέσω του αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 698 8629944 και στα γραφεία του ARIS Elite Basketball Program, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης» του «Κλεάνθης Βικελίδης».

No More War: Η Ακαδημία Μπάσκετ του Άρη «αγκάλιασε» τον Ανδρέ και την Αλίσσα (photo)

Η ομάδα Μπάσκετ Παμπαίδων του Άρη κέρδισε με 38-66 τον Αχιλλέα Τριανδρίας για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, όμως ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Πιστοί στην εξαγγελία τους για παροχή υποτροφιών σε προσφυγόπουλα από την Ουκρανία, ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program φιλοξένησαν δύο παιδιά που κατάφεραν να ξεφύγουν από τη λαίλαπα του πολέμου. Ο λόγος για τον Ανδρέ και την Αλίσσα. Τα δύο παιδιά έγιναν «ένα» με την Ακαδημία του Άρη, η οποία τους πρόσφερε χαρά, χαμόγελα και κάποιες ώρες ξενοιασιάς. Όλοι μαζί, βροντοφώναξαν με τον τρόπο τους «No More War».

Υπενθυμίζουμε ότι το ARIS Elite BasketballProgram δίνει τη δυνατότητα σ’ αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στις προπονήσεις και όλο το πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας, προσπαθώντας να τους προσφέρει μία διέξοδο στη τη δύσκολη περίοδο που περνούν, μέσω του αθλητισμού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 698 8629944 και στα γραφεία του ARIS Elite Basketball Program, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης» του «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

To Top