ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Nova, καφενεία και καφετερίες ζητούν εκατομμύρια αποζημίωση για τη χασούρα!

Μπαράζ προβλημάτων δημιουργούν οι συνεχόμενες αναβολές στη Σούπερ λίγκα, με τη Nova να έχει οικονομικές απαιτήσεις εκατομμυρίων, όπως και καφενεία και καφετερίες! 

Οι αναβολές δημιουργούν τσουνάμι απαιτήσεων, τόσο από τη συνδρομητική τηλεόραση, όσο και από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης που πληρώνουν για να μπορούν να δείχνουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος τα Σαββατοκύριακα.

Η Nova αρχικά, ζητάει 1,2 εκ. ευρώ από την αναβολή των play offs πέρσι και 2,8 εκ. ευρώ για την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών και άλλα τόσα για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport» δεν θέλει λεφτά μόνο η Nova αλλά και οι καταναλωτές, αφού δεν είναι λίγοι οι καταστηματάρχες που έχουν προσφύγει στο Ινστιτούτο Καταναλωτών.

Και αυτό γιατί, καταστηματάρχες μαγαζιών εστίασης (π.χ. καφενεία, καφετερίες κτλ) που έχουν συμφέρον από την προβολή των παιχνιδιών της Super League, πληρώνουν κανονικά στη Nova από 187 ως 680 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τα τραπεζοκαθίσματα, ώστε να μπορούν να έχουν κάποιο όφελος από την προβολή των ματς.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει προϊόν, δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα.

To Top