ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oύτε τα προσχήματα! Η ΕΠΟ της “εξυγίανσης” αλλάζει φωτογραφικά τον κανονισμό για να επιστρέψει ο… οπλοφόρος χαλίφης!

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πια! Η ΕΠΟ της “εξυγίανσης” σε ένα τρελό πάρτι ασυδοσίας και ισοπέδωσης των πάντων, όλα στον βωμό τους “ενός” αλλάζει τον κανονισμό για να επιστρέψει ο… οπλοφόρος χαλίφης!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Με την αλλαγή του κανονισμού θα πέσει η ποινή στον έναν χρόνο! Δεν αποκλείεται να κάνουν πλέον και το άλλο: να τον παρασημοφορήσουν για την τεράστια επιτυχία του να εισβάλλει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο και να αποφύγει σαν… αίλουρος από τους αστυνομικούς και  μοιραία την σύλληψη του!

Φυσικά εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός “χαρίζει” κρατικά στρέμματα για να γίνει γήπεδο, ενώ ο υπουργός Οικονομίας αναφέρεται με… λαγνεία στον μεγαλοεπιχειρηματία, τι μπορεί να κάνει ένας παράγοντας, όπως είναι ο Γραμμένος, ο οποίος μπήκε… φυτευτός στην ΕΠΟ για να την… εξυγιάνει!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το σάιτ της NOVA, το οποίο καταγράφει μεθοδεύσεις και πρακτικές που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους προηγούμενους δυνάστες μεγαλοεπιχειρηματίες που αιχμαλώτισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην διαπλοκή και την απαξίωση:

“Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να έχει δικαίωμα εισόδου στους αγώνες του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την τροποποίηση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, η οποία θα επικυρωθεί τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ποινή του ισχυρού άνδρα των νταμπλούχων Ελλάδος αναμένεται να πέσει από τα τρία χρόνια στον ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως την έχει ήδη εκτίσει.

Ο Σαββίδης είχε τιμωρηθεί στις 29 Μαρτίου 2018 για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα τροποποιηθεί το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα της ελληνική ομοσπονδίας περί απειλών και εκφοβισμού. Το συγκεκριμένο άρθρο προέβλεπε ποινή από τρία έως πέντε χρόνια, ενώ με τον νέο κανονισμό θα προβλέπει αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα χρόνο”.

To Top