ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης κρατάει ψηλά την τηλεθέαση στην ΕΡΤ!

Ο Άρης ήταν στη θεωρία, αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη η πιο δημοφιλής και εμπορική τηλεοπτικά ομάδα της Football League.

Αυτό προκύπτει μέσα και από τον… θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσίευμα για την απουσία του ΟΦΗ από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Football League.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα μεταδίδονται, από την Κρήτη, αλλά και από την Αθήνα, ο Άρης δίνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κρατικό κανάλι τη στιγμή που τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν σχεδόν μηδενική τηλεθέαση.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και το Gentikoule.gr (ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κρητικής ομάδας: “Αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ επικοινώνησαν, είτε τηλεφωνικώς – είτε μέσω mail – με την ΕΡΤ3 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απουσία του ΟΦΗ, τόσο σε προηγούμενα παιχνίδια – όσο και σε επόμενα – από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του τρίτου καναλιού της δημοσίας τηλεόρασης, απάντησαν – σε πολύ ευγενικό ύφος – πως υπάρχει οδηγία από την διοργανώτρια αρχή ώστε να μεταδίδονται τα παιχνίδια, μόνο, των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας αδιαφορώντας, όπως προκύπτει, για τη σχεδόν μηδενική τηλεθέαση των αγώνων που μεταδίδονται τηλεοπτικά (πλην εκείνων του Άρη)”.

To Top