ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O Άρης με “συμπαίκτη” την Stoiximan… σκοράρουν στην ανθρωπιά! Η συγκίνηση των παικτών και η ομολογία του Κάκαλη (photos)

O Άρης με “συμπαίκτη” την Stoiximan… σκοράρουν στην ανθρωπιά! Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Άρη επισκέφτηκε σήμερα την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ (ογκολογικό τμήμα), όπου μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά. Μοίρασαν χαρά και χαμόγελο ελπίδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν φανερά συγκινημένοι. Όπως σχολίασε ο Νίκος Τσουμάνης: “Μας λυπεί που βλέπουμε μικρά παιδιά εδώ, αλλά το γεγονός ότι δίνουμε χαρά είναι μεγάλη υπόθεση. Ευχόμαστε δύναμη στους γονείς, μια και η υγεία είναι πάνω απ’ όλα”.

Την ίδια ώρα, ο γενικός αρχηγός του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης ομολογούσε ότι: “Μας ζήτησαν τέσσερις παίκτες και ήρθαν αυθόρμητα οκτώ! Αυτό τα λέει όλα. Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη φάνηκε για μια ακόμη φορά. Ο Άρης παράγει πολιτισμό συνέχεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία απ’ όλους και με σύμμαχο την Stoiximan.gr προσπαθούμε όλο τον χρόνο να είμαστε παντού, όπου μας ζητηθεί”.

Το παρών έδωσαν από πλευράς παικτών οι Ίλιτς, Διούδης, Τσουμάνης, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Μιλούνοβιτς και Τζανακάκης.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινού προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, όπως τόνισε και η υπεύθυνη εμπορικής και κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan.gr, Ιωάννα Κοζαντίνου, υπογραμμίζοντας: “Είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια. Σήμερα μοιράσαμε δώρα και χαμόγελα και συνεχίζουμε…”.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

To Top