ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης ξέρει ότι… αξίζει να περιμένει τον Μπρούνο Κόστα, αλλά έχει και εναλλακτική

Ο Άρης όπως σημειώσαμε και χθες δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση της απόκτησης του Μπρούνο Κόστα, παρά το εμπόδιο που προέκυψε από την στάση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Άρης σε κάθε περίπτωση θα επιμείνει. Από τη μια έχει ως πλεονέκτημα τον θετικό τρόπο σκέψης του ίδιου του ποδοσφαιριστή για μια συμμετοχή ως πρωταγωνιστή με υψηλούς στόχους στον Άρη, ενώ από την άλλη και την απόφαση της Πόρτο να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Γι αυτό και θα επιμείνει.

Αυτή τη στιγμή, όπως παρουσιάζεται από τον Πόρτο ο παίκτης είναι απαραίτητος στους “δράκους”, αφού έχει κάποιες απουσίες στη μεσαία γραμμή και ψάχνει για έναν μέσο που δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει.

Όλα δείχνουν ότι ο Μπρούνο Κόστα θα αγωνιστεί  στο επόμενο ματς με τη Ρίο Άβε. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό τις επόμενες μέρες στην Πόρτο, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να περιμένει και θα περιμένει επειδή αξίζει τον κόπο ο συγκεκριμένος παίκτης.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχει και μία εναλλακτική περίπτωση, αλλά όσο περνάει ο χρόνος πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί…

To Top