ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O Άρης πλήρωνε και ξαναπλήρωνε Τζένκινς και Σανικίντζε για να παίξει, όταν η ΑΕΚ “έβγαζε”… 21 στα ban!

O Άρης πλήρωνε και ξαναπλήρωνε Τζένκινς και Σανικίντζε για να παίξει, όταν η ΑΕΚ “έβγαζε”… 21 στα ban!

Σημεία και τέρατα έγιναν για μια ακόμη φορά στον αθάνατο κόσμο του ελληνικού μπάσκετ. Την ώρα λοιπόν, που η ΑΕΚ με… χαρά και υπερηφάνεια έδειχνε τα 21 της ban (όσα και οι τίτλοι του απόλυτου Αυτοκράτορα Άρη), χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα, οι κιτρινόμαυροι έβαλαν λυτούς και δεμένους, σίγουρα το χέρι στην τσέπη  και μάζευαν χρήματα και πάλευαν για να πάρει ο Τζένκινς την… 7η δόση του, ώστε να παραιτηθεί από τις άμεσες απειλές, περί ανάκλησης δελτίων!

Παρόλα αυτά η κιτρινόμαυρη ομάδα του Άρη ήταν αυτή που έκλεισε θετικά το θέμα των οφειλών του μπασκετικού Άρη, καταβάλλοντας σημαντικά χρήματα, που… δεν τα είχε, αλλά και πετυχαίνοντας σημαντικές δικαστικές νίκες, όλο το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα, προκειμένου να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του ο Άρης αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα της FIBA κατέβαλε χθες μία (ακόμη) δόση στον Βίκτορ Σανικίτζε και τον μάνατζέρ του!

Η δικαίωση του Άρη τόσο στην αφαίρεση των βαθμών, όσο κυρίως στα μεγάλα οικονομικά αγκάθια τύπου Τζένκινς και Σανικίντζε  αποτελεί ένα τεράστιο ζήτημα και μια μεγάλη ηθική και ουσιαστική νίκη.

To Top