ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O Άρης σε ανοιχτή γραμμή με ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, με τηλεδιάσκεψη η επικύρωση των αποφάσεων

Ένα απόσπασμα από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη, περιγράφει την κατάσταση αναμονής στην οποία βρίσκεται ο Άρης σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη περίοδο.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ μέσα από τις πρωτοβουλίες του Χάρη Παπαγεωργίου, παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή με ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, ώστε να επικυρωθούν οι τελικές αποφάσεις. Όπως είπε ο παράγοντας της ΕΟΚ:

1. “Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω όλων των μέτρων που έχουν παρθεί.

2. Κατόπιν αυτού πήραμε την απόφαση ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε και έχουμε βάλει κάποιους όρους. Συγκεκριμένα, οι πρωταρχικοί είναι ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί καμία ομάδα από όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια θα γίνουν οι προβιβασμοί.

3. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε και θα διαμορφώσουμε έτσι την κατάσταση, γιατί υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Δεν είναι μόνο τα θέματα υγείας, αλλά και τα οικονομικά που έχουν προκύψει.

4. Πρέπει να δούμε ποιες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν και ποιες όχι. Να μειώσουμε όσο το δυνατόν τα έξοδα των ομάδων για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Είναι ο πλέον σοβαρός παράγοντας”.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, μέσα από την τηλεδιάσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων και ΚΑΕ.

Ο Άρης περιμένει και την τυπική επικύρωση της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος, χωρίς υποβιβασμό και στην συνέχεια να δρομολογήσει τις δικές του ενέργειες για την “επόμενη μέρα”. Μέσα από ρεαλιστικές και ουσιαστικές αποφάσεις.

To Top